Vaderdag

Utrecht heeft een wereldprimeur met The Official F1® Racing Centre!

Geef je pa een vaderdag om nooit te vergeten!

The Official F1® Racing Centre is geschikt voor jong én oud en is daarmee het ultieme uitje voor vaderdag. Is je vader dol op snelheid, racen of Formule 1? En wil je hem laten ervaren hoe het is om in een Formule 1-auto te stappen? Echter dan dit wordt het niet! Neem het tegen hem op in dé unieke Formule 1 Experience.

 

Of reserveer direct via onderstaande knop.

PROFESSIONELE RIJDERSBRIEFING

Start met een professionele rijdersbriefing voor de beste tips & tricks en de belangrijkste regels, zodat je precies weet hoe jij je 19 tegenstanders moet verslaan!

LEVENSECHTE 4D-EXPERIENCE!

Gebruik levensechte F1-sturen en -racepedalen en ervaar tijdens de race 4D-elementen, zoals wind en rook!

VOOR IEDER NIVEAU!

Voor alle niveaus toegankelijk, van rookie tot professional. Zo kunnen ook beginners makkelijk meedoen! Toeschouwers kunnen de race live volgen op het grote scherm.

Stap samen met je vader in één van de zestig speciaal ontworpen Formule 1-simulatoren en laat hem ervaren hoe het is om een F1-coureur te zijn. Vanaf het moment dat je reserveert, bereiden we jou en je vader voor op een virtuele Grand Prix™ op jouw favoriete circuit. Zo strijd je samen met je pa in een vrije training en kwalificatie. Je sluit de race af met een echte virtuele Grand Prix™.

Voor alle vaders

Als partner van de Formule 1 bieden wij vaders van Nederland de kans om met de officiële F1-game van Codemasters, een echte Grand Prix™ te ervaren met alle teams en circuits van het Formule 1-kampioenschap. 

Strijd samen met je pa

Koop een ticket voor je vader en laat hem plaatsnemen in één van onze geavanceerde race-simulatoren en geef hem een vaderdag om nooit te vergeten!

F1® voor iedereen! 

Reviews