Reviews

Ook enthousiast geworden?


Laat een beoordeling voor ons achter!

Niels Friderichs 19 jun. 2020

Perfect voor een leuke middag/avond!!

Perfect uur geracet. zeker voor herhaling vatbaar! kreeg perfecte uitleg en zelfs wat tips hoe ik het best kon rijden tijden de oefenronde.

Robert Jan 17 jun. 2020

Geweldige ervaring

Ik vindt het een geweldige ervaring. Een korte introductie en daarna rijden! Met hongarijen hebben we 24 rondjes uiteindelijk gereden. Uitleg was duidelijk.

Johan 5 jun. 2020

Man, wat een ervaring

Echt heel vet om te doen. Een must voor iedere F1 fan!

Steven 1 jun. 2020

Wat een ervaring!

Super vet concept! Ga ik zeker nog een keer doen. Aanrader!

Emile 1 jun. 2020

Dichterbij de MAX Verstappen beleving kom je niet!

Wat een super gave beleving! Een aanwinst voor Nederland

Colin 1 jun. 2020

Geweldige ervaring!

Wat een mooie ervaring! Ik ben eerlijk gezegd geen gamer, maar hier was ik best goed in. Hard gestreden en derde geworden :) De effecten met licht en rook maken het ook echt af. Erg vet!

Jaap 1 jun. 2020

Holy sh*t wat cool!

Net langs geweest en vol verbazing weer naar huis gegaan. Je leest wel eens verhalen over esporters, maar dit concept richt zich op iedereen die kan sturen en gas geven! Ik had nooit verwacht dat Formule 1 zoiets in Nederland neer zou zetten.

Mirjam 1 jun. 2020

Super leuk

Mijn man kijkt altijd Formule 1 dus ik dacht hem een leuk cadeau te geven. Ik had alleen niet verwacht dat ik het zelf ook zo leuk zo vinden! We hebben erg gelachen, Omdat hij jarig was, heb ik hem natuurlijk wel laten winnen..

Max 1 jun. 2020

Mooie avond uit!

Wat gaaf! Ik wist niet dat Formule 1 in Nederland was, maar volgens mij is het net open? Samen met mijn collega's eerst daar vergaderd en toen gaan racen. Daarna natuurlijk lekker aan het bier (geen 0.0 in ons geval :). Wel jammer dat de formule 1 winkel pas eind juni open is.