Masterclass zakelijk

SNEL MET TOM CORONEL!

Tijdens deze Masterclass nemen Tom Coronel en Ruud Dimmers je niet alleen mee in hun racewereld, maar ook in hun rol als ondernemer. Er wordt ook teruggeblikt op de afgelopen race, en vooruitgekeken op de komende races en de stand in het kampioenschap. Alle deelnemers genieten eerst van een diner en ontvangen een F1 cap of shirt uit onze winkel. Op het programma staan twee races, een op circuit Zandvoort en een op een mystery circuit dat aansluit op de kalender. De tweede race wordt afhankelijk van de resultaten in de eerste race opgedeeld in een finale en troostfinale. Uiteraard geven Tom en Ruud je de belangrijkste tips voor deze circuits tijdens de Masterclass en is er tijd voor een Meet&Greet met fotomoment. Leuk om jouw cap of shirt gelijk te laten signeren!

Programma

 

Inloop om 17:30
Welkomstwoord met drankje
Diner
Race 1: Circuit Zandvoort
Masterclass: Snel met Coronel
Race 2: Mystery circuit
Prijsuitreiking
Meet & Greet met fotomoment
Einde programma rond 22:30

 

 

Gedurende de avond serveren wij tevens enkele warme en koude snacks.

Dit arrangement is alleen per race grid van 20 personen te reserveren. Afhankelijk van beschikbaarheid kun je ook meerdere race grids per avond afnemen.

We hebben drie nieuwe Masterclasses beschikbaar: donderdag 16 september, donderdag 21 oktober en donderdag 25 november. Bij succes worden er de komende periode meer data toegevoegd. Via de onderstaande button kun je naar deze data scrollen en reserveren.