Masterclass particulier

SNEL MET TOM CORONEL!

Tijdens deze Masterclass nemen Tom Coronel en Ruud Dimmers je mee in hun racewereld. Er wordt ook teruggeblikt op de afgelopen race, en vooruitgekeken op de komende races en de stand in het kampioenschap. Alle deelnemers doen mee aan twee races, een op circuit Zandvoort en een op een mystery circuit dat aansluit op de kalender. De tweede race wordt afhankelijk van de resultaten in de eerste race opgedeeld in een finale en troostfinale. Uiteraard geven Tom en Ruud je de belangrijkste tips voor deze circuits tijdens de Masterclass en is er tijd voor een Meet&Greet met fotomoment.

 
Programma

 

Inloop om 19:00
Welkomstwoord met drankje
Race 1: Circuit Zandvoort
Masterclass: Snel met Coronel
Race 2: Mystery circuit
Prijsuitreiking 
Meet & Greet met fotomoment
Einde programma rond 22:30Personen die samen reserveren worden zoveel mogelijk in dezelfde groep geplaatst. Het arrangement is exclusief diner en drank, gedurende de avond worden deelnemers voorzien van enkele warme en koude snacks.

De komende periode zullen we meer Masterclassen aankondigen, hou hiervoor de website en onze social media kanalen goed in de gaten. Via de onderstaande knop vind je de beschikbare data en kun je reserveren.


Prijs: € 60,- P.P.