Groepsarrangementen

RESERVEER EEN GROEPSARRANGEMENT

Wil je met een groep vrienden, familie, collega’s of andere bekenden racen? Heb je een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje? Boek dan een groepsarrangement! The Official F1® Racing Centre beschikt over drie grids met elk twintig geavanceerde racesimulatoren. Stel jouw eigen F1-arrangement samen.

Na de race kan je bij The Official F1 Racing Centre terecht voor de perfecte pitstop in ons restaurant en de officiële F1® Store voor merchandise van alle teams*. Kies uit een van de onderstaande arrangementen of neem contact met ons op voor jouw speciale wensen!

 

 

Groeps arrangementen & Bedrijfsuitjes

Organiseer een uniek uitje met je vrienden, personeels- of bedrijfsuitjes, familiedag of andere teamactiviteit! Wij hebben ruimte voor ruim 250 bezoekers.

Party

Het mooiste feest voor groepen vanaf vijf personen in de leeftijd van 8 tot 14 jaar. We hebben voor deze leeftijdsgroep een speciaal programma met aangepaste settings.

Privé race

Reserveer jouw eigen race area met twintig simulatoren op een circuit naar keuze!

Boardroom

Wil je voor of na het racen vergaderen of een presentatie geven? Boek dan onze boardroom! Deze prachtige ruimte is voorzien van moderne apparatuur, zoals een 85" TV en een vergadertelefoon. Afhankelijk van de opstelling is er ruimte voor ongeveer 25 mensen. Uiteraard kunnen wij tijdens de bijeenkomst voor diverse hapjes en drankjes zorgen.

Wil je buiten de openingstijden komen of heb je andere speciale wensen? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!