Race types

kies jouw ideale race

Wil jij ervaren hoe het is om een echte Formule 1®-coureur te zijn? Reserveer dan jouw ideale race-sessie. Neem plaats in een van de zestig geavanceerde racesimulatoren en ervaar in ongeveer één uur een volledig Formule 1-weekend bij The Official F1 Racing Centre! Als partner van de Formule 1 bieden wij jou de kans om met de officiële F1-game van Codemasters, een echte Grand Prix™ te ervaren met alle teams en circuits van het Formule 1-kampioenschap.

Oefen tijdens de vrije training, verover je startpositie tijdens de kwalificatie en race tegen anderen met officiële F1-bolides op officiële F1-circuits. Onze simulatoren bevatten geavanceerde hardware met levensechte Formule 1 sturen en racepedalen. Tijdens de race ervaar je 4D-elementen zoals wind, rook, lichteffecten en force feedback. Jouw persoonlijke Race Marshall staat daarbij altijd voor je klaar. Na de race ontvang je van ons de uitslag zodat je nog even jouw rondetijden kunt vergelijken.

 

WIJ ZENDEN ALLE RACES OP ZONDAG LIVE UIT OP GROTE SCHERMEN! CHECK ONZE SOCIAL MEDIA KANALEN VOOR DE VOORWAARDEN EN SPECIALE ACTIES.

Standaard races

De beste keuze voor beginnende sim racers. We leggen je eerst de belangrijkste regels en knopen op het stuur uit, waarna je een aantal rondes kunt oefenen tijdens de vrije training. Standaard races worden het meest geboekt en dagelijks aangeboden. 

Programma Instellingen
Instructie video Botsen aan
5 rondes vrije training Schade uit
1 ronde kwalificatie Straffen mild
25% race Droog weer


Duur 1 uur
€ 22 p.p.

Gevorderden races

Voor terugkerende bezoekers en ervaren coureurs. Afsnijden en botsen wordt afgestraft en het weer kan weleens omslaan. De game assists staan nog steeds aan, waarbij je zelf kunt kiezen tussen automaat of schakelen. Gevorderden races kun je doordeweeks reserveren rond 16:00 en 20:00. In het weekend zijn de Gevorderden races rond 18:00 en 20:00 te vinden.

Programma Instellingen
Instructievideo Botsen aan
Geen vrije training Schade uit
1 ronde kwalificatie Straffen strikt
50% race Variabel weer


Duur 1 uur
€ 22,- p.p.Kids & Family races

Ideaal voor jongere coureurs tot 14 jaar! Kids & Family races kennen een aangepast programma met twee kortere races op twee circuits i.p.v. een langere race. Te reserveren op woensdag en vrijdag tussen 15:00 en 17:00 en in het weekend tussen 10:00 en 12:00. Tijdens de schoolvakanties bieden wij elke doordeweekse dag Kids & Family races aan. Familie mag ook voor het gereduceerde tarief mee racen, per kind mag één volwassen mee racen. Voor beiden dient een raceticket te worden gereserveerd.

Programma Instellingen
Uitgebreide instructievideo Botsen aan
2 x 5 rondes vrije training Schade uit
2 x 1 ronde kwalificatie Straffen mild
2 x 5 rondes race Droog weer


Duur 1 uur
€16,- p.p.


100% races

Speciaal voor de echte die hards! Wil jij ervaren hoe het is om een volledige race te rijden, boek dan een 100% race.  Een 100% race is de volledige lengte van een race, waarbij je bijvoorbeeld op Zandvoort meer dan 70 rondes zult rijden.  Bij onze andere racetypes is dit 25 of 50%.

Afhankelijk van het circuit ben je een kleine twee uur aan het racen. Het is daarom mogelijk om deze race samen met (één) ander persoon te voltooien, waarbij er tijdens de pit-stops gewisseld kan worden. De 100% races zijn er om de zondag van 19:20 tot 21:20

Programma Instellingen
Standaard instructie video Botsen aan
Geen vrije training Schade uit
18 minuten kwalificatie Straffen strikt
100% race Variabel weer


DUUR: 2 UUR
€35,- PER RACE

Neem Revanche!

Als je net vol adrenaline uit een racesimulator stapt, is de kans groot dat je nog een keer wilt. Misschien om revanche te nemen, of gewoon om weer te laten zien dat jij de snelste bent! Maak in dat geval gebruik van de revanche-actie, waarmee je kunt profiteren van flinke korting op je tweede race van de dag. Vraag bij de receptie welke simulatoren nog vrij zijn voor jouw volgende race en of er direct plaats is voor een nieuwe uitdaging!

De revanche-actie is enkel geldig direct na jouw race en alleen op dezelfde dag van je bezoek aan The Official F1® Racing Centre te verzilveren.

€ 12,- p.p.