Race types

Kies jouw ideale race

Ervaren hoe het is om een echte Formule 1-coureur te zijn? Reserveer dan snel jouw racesessie. Neem plaats in een van de zestig geavanceerde racesimulatoren en beleef in ongeveer één uur een volledig Formule 1-weekend bij The Official F1 Racing Centre! Als partner van de Formule 1 bieden wij jou de kans om met de officiële F1-game van Codemasters een Grand Prix te ervaren met alle teams en circuits van het Formule 1-kampioenschap.

Oefen tijdens de vrije training, verover je startpositie tijdens de kwalificatie en race tegen anderen in officiële F1-bolides op officiële F1-circuits. Onze simulatoren bevatten geavanceerde hardware met levensechte Formule 1-sturen en racepedalen. Tijdens de race ervaar je 4D-elementen zoals wind, rook, lichteffecten en force feedback. Jouw persoonlijke marshall staat daarbij altijd voor je klaar. Na de race ontvang je van ons de uitslag, zodat je nog even jouw rondetijden kunt vergelijken.

Wij zenden alle races op zondag live uit op grote schermen! Check onze socials voor de voorwaarden en speciale acties.

Standaard races

De beste keuze voor beginnende simracers. We leggen je eerst de belangrijkste regels en knoppen op het stuur uit, waarna je een aantal rondes kunt oefenen tijdens de vrije training. Standaard Races worden het meest geboekt en dagelijks aangeboden. Pak jij poleposition?

Programma Instellingen
Instructie video Botsen aan
5 rondes vrije training Schade uit
1 ronde kwalificatie Straffen mild
25% race Droog weer

DUUR: 1 UUR
€ 25,- p.p.

Gevorderden races

Voor terugkerende bezoekers en ervaren coureurs. Afsnijden en botsen wordt afgestraft en het weer kan weleens omslaan. De game-assists staan nog steeds aan, waarbij je zelf kunt kiezen tussen automaat of schakelen. Deze races voor gevorderden zijn doordeweeks te reserveren rond 16:00 en 20:00 uur. In het weekend kun je rond 18:00 en 20:00 uur uit de startblokken.

Programma Instellingen
Instructievideo Botsen aan
Geen vrije training Schade uit
1 ronde kwalificatie Straffen strikt
50% race Variabel weer

DUUR: 1 UUR
€ 25,- p.p.Kids & Family races

Ideaal voor jongere coureurs tot 14 jaar. Deze races hebben een aangepast programma met twee kortere races op twee circuits i.p.v. één langere race. Te reserveren op woensdag en vrijdag tussen 15:00 en 17:00 uur. In het weekend tussen 10:00 en 12:00 uur. Tijdens de schoolvakanties bieden wij elke doordeweekse dag KIDS & FAMILY RACES aan. Per kind mag één volwassene tegen een gereduceerd tarief meeracen. Voor beiden dient een ticket gereserveerd te worden.

Programma Instellingen
Uitgebreide instructievideo Botsen aan
2 x 5 rondes vrije training Schade uit
2 x 1 ronde kwalificatie Straffen mild
2 x 5 rondes race Droog weer

DUUR: 1 UUR
€ 18,- p.p.100% races

Speciaal voor de echte die hards! Wil jij ervaren hoe het is om een volledige race te rijden, boek dan een 100% RACE. Je rijdt de volledige lengte van een race; dat zijn bijvoorbeeld meer dan zeventig rondes op Zandvoort.

Afhankelijk van het circuit ben je een kleine twee uur aan het racen. Het is mogelijk om deze race samen met één ander persoon te voltooien, waarbij er tijdens de pitstops gewisseld kan worden. Deze races worden eens per twee weken gehouden op zondag van 19:20 tot 21:20 uur.

Programma Instellingen
Standaard instructie video Botsen aan
Geen vrije training Schade uit
18 minuten kwalificatie Straffen strikt
100% race Variabel weer

DUUR: 2 UUR
€ 40,- per race

Neem Revanche!

Als je net vol adrenaline uit een racesimulator stapt, is de kans groot dat je nog een keer wilt. Misschien om revanche te nemen of gewoon om weer te laten zien dat jij de snelste bent! Maak in dat geval gebruik van de revanche-optie: zo profiteer je van flinke korting op je tweede race. Vraag bij de receptie welke simulatoren nog vrij zijn en of er direct plaats is voor een nieuwe race!

De revanche-optie is enkel geldig direct na jouw race en alleen op dezelfde dag van je bezoek aan The Official F1 Racing Centre te verzilveren.

€ 15,- p.p.