Race types

Standaard race

Voor nieuwe coureurs raden wij de Standaard race aan. Hierbij krijg je de tijd om de belangrijkste regels en knoppen op het stuur door te nemen, aan de racewagen te wennen en worden foutjes niet direct afgestraft. Standaard races kunnen elke dag geboekt worden.

Programma: Instellingen:
Uitgebreide instructievideo Botsen aan
5 rondes vrije training Schade uit
1 ronde kwalificatie Straffen mild
25% race Droog weer


Duur 1 uur
€ 22,- p.p.

Gevorderden race

Voor terugkerende bezoekers en ervaren coureurs. Afsnijden en botsen wordt afgestraft en het weer kan weleens omslaan. De game assists staan nog steeds aan, waarbij je zelf kunt kiezen tussen automaat of schakelen. Gevorderden races kun je doordeweeks reserveren rond 16:00 en 20:00. In het weekend zijn de Gevorderden races rond 18:00 en 20:00 te vinden.

Programma: Instellingen
Korte instructievideo Botsen aan
Geen vrije training Schade uit
1 ronde kwalificatie Straffen strikt
50% race Wisselvallig weer


Duur 1 uur
€ 22,- p.p.

Kids & Family races

Ideaal voor jongere coureurs tot 14 jaar! Kids & Family races kennen een aangepast programma met twee kortere races op twee circuits i.p.v. een langere race. Vanaf 1 december te reserveren op woensdag en vrijdag tussen 15:00 en 17:00 en in het weekend tussen 10:00 en 12:00. Tijdens de schoolvakanties bieden wij elke doordeweekse dag Kids & Family races aan. Familie mag ook voor het gereduceerde tarief mee racen!

Programma Instellingen
Uitgebreide instructievideo Botsen aan
2 x 5 rondes vrije training Schade uit
2 x 1 ronde kwalificatie Straffen mild
2 x 5 rondes race Droog weer


Duur 1 uur
€16,- p.p.

 

Neem Revanche!

Als je net vol adrenaline uit een racesimulator stapt, is de kans groot dat je nog een keer wilt. Misschien om revanche te nemen, of gewoon om weer te laten zien dat jij de snelste bent! Maak in dat geval gebruik van de revanche-actie, waarmee je kunt profiteren van flinke korting op je tweede race van de dag. Vraag bij de receptie welke simulatoren nog vrij zijn voor jouw volgende race en of er direct plaats is voor een nieuwe uitdaging!

De revanche-actie is enkel geldig direct na jouw race en alleen op dezelfde dag van je bezoek aan The Official F1® Racing Centre te verzilveren.

€ 10,- p.p.