Qmusic

Gefeliciteerd! Jij gaat racen samen met  DJ’s van Qmusic!

 

 

Race met Martijn Biemans en Menno Barreveld van Qmusic!

Je gaat samen met een vriend(in) racen tegen de Qmusic-dj’s, Martijn Biemans en Menno Barreveld, en 16 andere gelukkigen bij The Official F1 Racing Centre. Op een volledig grid met maar liefst 20 startplekken stap jij in een speciaal ontworpen F1-simulator met 4D elementen en krijg je een volledige en unieke F1-ervaring. 

 

De datum van racen tegen de DJ's in het F1 Racing Centre in Utrecht wordt later bepaald, als de maatregelen rondom het coronavirus versoepeld worden. Momenteel is het F1RC gesloten en kunnen we de winnaars helaas niet de full experience geven zoals gewenst.

Boek alvast jouw trainingssessie

Ga je voor het eerst racen of wil je gewoon even oefenen? Dat kan! Met jouw unieke winnaarscode doe je niet alleen mee met de race tegen de DJ’s van Qmusic maar mag je ook gratis een trainingssessie boeken bij The Official F1 Racing Centre zodat je als een echte F1-coureur aan de start verschijnt. The Official F1 Racing Centre stuurt je per mail jouw unieke code. Denk alvast na over een geschikte tijd en datum dat je langs wilt komen. Via het reserveringssysteem zie je welke momenten er beschikbaar zijn.

 

VOLLEDIGE F1-ERVARING

Als officiële partner van de Formule 1 bieden wij om met de officiële F1-game van Codemasters, een echte Grand Prix™ te ervaren met alle teams en circuits van het Formule 1-kampioenschap. The Official F1 Racing Center biedt je een F1-ervaring van een volledig raceweekend met oa een rijdersbriefing, vrije training, kwalificatie en de race!

EEN DAG OM NOOIT TE VERGETEN

Race samen met een vriend(in) tegen Qmusic DJ’s Martijn Biemans en Menno Barreveld en in één van onze geavanceerde F1-race-simulatoren en win de virtuele Grand Prix!
Qmusic heeft geen samenwerking of associatie met Formula 1. Deze actie is voor promotionele doeleinden voor The Official F1 Racing Centre Utrecht.Reviews

F1® voor iedereen!