Qmusic actie

Reserveer nu!

Claim jouw 33% kortingscode van Qmusic!

Bedankt voor je deelname aan de Qmusic-winactie. Met de ontvangen kortingscode kun je tegen 33% korting jouw unieke F1-ervaring reserveren bij The Official F1 Racing Centre Utrecht. Ervaar zelf een GP weekend op een volledig grid met maarliefst 19 andere deelnemers in een speciaal ontworpen F1-simulator. 

Je krijgt eerst een rijders briefing met uitleg over de besturing en het racen, gevolgd door een vrije training om de auto en het circuit te leren kennen en na de kwalificatie race je op het door jou gekozen circuit terwijl je geniet van de 4D elementen als wind en rook. Ons motto is 'Formule 1 voor iedereen', dus je hoeft zeker geen simrace expert te zijn om deel te kunnen nemen.

Klik hier voor meer informatie over hoe je de kortingscode gebruikt

VOLLEDIGE F1-ERVARING

Als officiële partner van de Formule 1 bieden wij om met de officiële F1-game van Codemasters, een echte Grand Prix™ te ervaren met alle teams en circuits van het Formule 1-kampioenschap. The Official F1 Racing Center biedt je een F1-ervaring van een volledig raceweekend met oa een rijdersbriefing, vrije training, kwalificatie en de race!

EEN DAG OM NOOIT TE VERGETEN

Race tegen maximaal 19 andere coureurs op jouw favoriete circuit en win de virtuele Grand Prix in één van onze geavanceerde F1-race-simulatoren! Maak na de race nog even een pitstop in ons restaurant voor een lekker hapje en een drankje. Dichterbij F1 kom je niet!

Reserveer met korting!

Volg de stappen en reserveer snel jouw racesimulator voor een Grand Prix met 33% korting bij The Official F1 Racing Centre.

 

Doorloop de stappen om jouw F1-ervaring te reserveren. 

 

 

Bij stap 4 vul  je jouw unieke code in bij ‘promotiecode’, en klik op code toepassen.

Er verschijnt een extra ticket type genaamd "Racen met korting" selecteer het aantal tickets met korting (maximaal 4)

Boek eventuele extra tickets bij en klik op "Driver names"

Volg de stappen van het reserveringsysteem en race met korting

 

Jouw kortingscode is 48 uur geldig en te boeken voor beschikbare races in 2021. De korting is geldig voor groepen van maximaal 4 personen, voor de overige tickets betaal je het reguliere tarief.

 

 Qmusic heeft geen samenwerking of associatie met Formula 1. Deze actie is voor promotionele doeleinden voor The Official F1 Racing Centre Utrecht.

Reviews

F1® voor iedereen!