Qmusic

Claim jouw kortingscode van Qmusic!

Reserveer nu!

Claim jouw kortingscode van Qmusic!

Bedankt voor jouw deelname aan de Qmusic-winactie. Met de door jouw ontvangen kortingscode kun je tegen 33% korting jouw unieke F1-ervaring reserveren bij The Official F1 Racing Centre. Op een volledig grid met maarliefst 20 startplekken stap jij in een speciaal ontworpen F1-simulator met 4D elementen en krijg je een volledige en unieke F1-ervaring.

Klik hier voor meer informatie over hoe je de kortingscode gebruikt

PROFESSIONELE RIJDERSBRIEFING

Start met een professionele rijdersbriefing voor de beste tips & tricks en de belangrijkste regels, zodat je precies weet hoe jij je 19 tegenstanders moet verslaan!

LEVENSECHTE 4D-EXPERIENCE!

Gebruik levensechte F1-sturen en -racepedalen en ervaar tijdens de race 4D-elementen, zoals wind en rook!

VOOR IEDER NIVEAU!

Voor alle niveaus toegankelijk, van rookie tot professional. Zo kunnen ook beginners makkelijk meedoen! Toeschouwers kunnen de race live volgen op het grote scherm.

VOLLEDIGE F1-ERVARING

Als officiële partner van de Formule 1 bieden wij om met de officiële F1-game van Codemasters, een echte Grand Prix™ te ervaren met alle teams en circuits van het Formule 1-kampioenschap. The Official F1 Racing Center biedt je een F1-ervaring van een volledig raceweekend met oa een rijdersbriefing, vrije training, kwalificatie en de race!

EEN DAG OM NOOIT TE VERGETEN

Race tegen maximaal 19 andere coureurs op jouw favoriete circuit en win de virtuele Grand Prix in één van onze geavanceerde F1-race-simulatoren! Maak na de race nog even een pitstop in ons restaurant voor een lekker hapje en een drankje. Dichterbij F1 kom je niet!

Reserveer met korting!

Volg de stappen en reserveer snel jouw racesimulator voor een Grand Prix met 33% korting bij the Official F1 Racing Centre.

 

Doorloop de stappen om jouw F1-ervaring te reserveren. 

 

Vul jouw code in bij ‘vouchercode’, klik op code toepassen en claim jouw korting op het betaalscherm bij stap 5 ‘afrekenen’.

 

Jouw kortingscode is 48 uur geldig voor een reservering van 1 persoon en alleen te boeken voor F1-races in 2020. Boek je voor meer personen? Geen probleem de korting wordt automatisch verrekend voor 1 ticket, voor de overige tickets betaal je het reguliere tarief.

 

 Qmusic heeft geen samenwerking of associatie met Formula 1. Deze actie is voor promotionele doeleinden voor The Official F1 Racing Centre Utrecht.

Reviews

F1® voor iedereen!