Over ons

FORMULE 1® VOOR IEDEREEN!

FORMULE 1 VOOR IEDEREEN!

Voor een bezoek aan The Official F1 Racing Centre hoef je geen hardcore Formule 1-fan of ervaren simracer te zijn. Iedereen is welkom! Beleef zelf hoe het is om in een F1-auto te racen. Neem plaats in een van de zestig geavanceerde racesimulatoren en ervaar in ongeveer één uur een volledig Formule 1-weekend. Onze medewerkers helpen je met alle instellingen, zodat jij lekker kunt racen en op je eigen niveau kunt strijden om de podiumplaatsen.

Bij The Official F1 Racing Centre krijg je in een uur een volledige F1-ervaring, met onder meer:

  • Rijdersbriefing, om de belangrijkste regels door te nemen
  • Vrije training, zodat je de auto en baan leert kennen
  • Kwalificatie, waarin je strijdt om de beste startplek
  • Een race met geweldige battles op weg naar de winst

Tijdens je sessie word je via een headset begeleid door een marshall van The Official F1 Racing Centre. Ook sta je via jouw headset in contact met de andere coureurs in dezelfde grid. De interactieve rook-, wind- en lichteffecten tijdens jouw race maken de ervaring nóg realistischer.

Wij hanteren een minimale lengte van 140 cm voor optimaal gebruik van de racesimulatoren.

 

Ben jij klaar voor het echte werk? Kun jij je zenuwen in bedwang houden en optimaal presteren als de rode lichten uitgaan? En houd je dat ongeveer twintig ronden lang vol tot de finish? Kom naar The Official F1 Racing Centre om het zelf te ervaren. Klik hier voor onze openingstijden en om je eigen moment en circuit te kiezen, of kom tijdens een Formule 1 Grand Prix om gelijktijdig met de échte coureurs achter het stuur te kruipen.

Racen met een eigen groep? Onze drie virtuele grids bestaan elk uit twintig simulatoren waarin geracet kan worden op een circuit naar keuze. Ook bieden we speciale arrangementen en kan de boardroom gehuurd worden voor meetings en presentaties. Voor een hapje en een drankje kun je terecht op ons food court, waar je ook lekker kunt zitten om te genieten van geweldige virtuele F1-races op grote schermen!