Over ons

FORMULE 1® VOOR IEDEREEN!

Voor een bezoek aan The Official F1® Racing Centre hoef je geen hardcore Formule 1-fan of ervaren simracer te zijn. Iedereen is hier welkom om te beleven hoe het is om in een F1-auto te racen. Neem plaats in een van de zestig geavanceerde racesimulatoren en ervaar in ongeveer één uur een volledig Formule 1-weekend. Onze medewerkers helpen je met alle instellingen, zodat jij lekker kunt racen om op je eigen niveau te strijden om de podiumplaatsen.

Bij The Official F1® Racing Centre krijg je in een uur de volledige F1-ervaring, met onder meer:

  • Rijdersbriefing, om de belangrijkste regels door te nemen.
  • Vrije training, zodat je de auto en baan kunt leren kennen.
  • Kwalificatie, waarin je strijdt om de beste startplek.
  • Race, met geweldige gevechten op weg naar de winst.

Tijdens je sessie word je via een headset begeleid door een race marshall van Official F1® Racing Centre. Ook kun je via jouw headset met de andere coureurs waarmee je geboekt hebt in dezelfde grid praten. De interactieve rook-, wind- en lichteffecten tijdens jouw race maken de ervaring nóg realistischer!

(Wij hanteren een minimale lengte van 140 cm voor optimaal gebruik van de racesims).

 

Ben jij klaar voor het echte werk? Kun jij je zenuwen in bedwang houden en optimaal presteren als de rode lichten uitgaan? En houd je dat ongeveer twintig ronden lang vol tot de finish? Kom naar Official F1® Racing Centre om het zelf te ervaren. Klik hier voor onze openingstijden om je eigen moment en circuit te kiezen, of kom tijdens een Formule 1 Grand Prix om tegelijkertijd met de échte coureurs achter het stuur te kruipen. 

Wil je racen als groep? Onze drie virtuele grids bestaan elk uit twintig simulatoren waarin geracet kan worden op een circuit naar keuze. Ook bieden we speciale arrangementen en kan de speciale boardroom ingehuurd worden voor meetings en presentaties. Voor een hapje en een drankje kun je terecht op ons food court, waar je ook lekker kunt zitten om te genieten van geweldige virtuele F1-races op grote schermen!