KNAC EVENT

Exclusieve aanbieding voor KNAC-leden!

Dit jaar vindt er na lange tijd weer een Grand Prix™ plaats op circuit Zandvoort, en als KNAC-lid kun jij alvast zelf ervaren hoe het is om over dit legendarische circuit te rijden!

Stap op zondag 21 maart in een van de 60 simulatoren van The Official F1 Racing Centre en ervaar een volledig virtueel Grand Prix™ weekend. Je rijdt gedurende een uur in een van de officiële Formule 1® wagens samen met 19 mede KNAC-leden per grid over het vernieuwde circuit van Zandvoort. Na de rijders briefing kun je even wennen aan de auto tijdens de vrije training, waarna de kwalificatie en race plaatsvinden. Je hoeft geen race- of game ervaring te hebben om mee te kunnen doen en indien nodig is de Race Marshal altijd vlakbij om te helpen.

Programma:
16:00 inloop
16:30 welkomstwoord
17:00 start rijdersbriefing
17:05 vrije training
17:25 kwalificatie
17:30 start race
18:15 huldiging

Na de race maak je gebruik van het drankarrangement waarbij je gedurende een uur onbeperkt bier, wijn of fris kunt bestellen. Wij voorzien je daarbij van warme en koude snacks

Speciaal voor KNAC-leden van €45,- voor €29,- p.p.
(het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij)

Belangrijke informatie:
Reserveren gaat via ons reserveringssysteem. Klik op de onderstaande knop, selecteer bij stap 1 de datum 21 maart en selecteer vervolgens het aantal tickets. Selecteer daarna één van de twee beschikbare KNAC slots om 16:30 en volg de stappen van de website. Je ontvangt na betaling een bevestigingsmail waar je alvast je racenamen kunt invullen.

De door de overheid opgelegde coronamaatregelen kunnen ervoor zorgen dat wij de actie onverhoopt moeten uitstellen naar een andere datum, of andere aanpassingen moeten doen aan het schema. Ook treffen wij extra maatregelen om de veiligheid van onze bezoekers en medewerkers te kunnen waarborgen.