Racen voor Franniez

race mee voor twee

Begin 2021 gelijk goed, door iets moois te doen voor anderen! In samenwerking met studenten van Hogeschool Leiden organiseren we een inzamelingsactie voor Franniez. Kinderfonds Franniez voorziet chronisch zieke kinderen in heel Nederland van een leuk en nuttig gelijknamig verzamelsysteem. Franniez laten hen zien hoe stoer en flink zij zijn en zijn er na elke interventie.

Ze helpen het kind een plek te geven aan alles wat rondom zijn of haar ziekte gebeurt. Dat geeft troost en moed. Franniez ondersteunen bovendien bij de verwerking én vormen een aanknopingspunt voor een gesprek, waarin een ziek kind zijn ervaringen kan delen.

Doe mee!
Op woensdag 27 januari organiseren wij een speciaal evenement waarvan de gehele opbrengst ten goede van Kinderfonds Franniez komt. Door mee te doen beleef je niet allen een fantastische middag, maar wordt jouw inschrijfgeld ook nog eens volledig gedoneerd aan dit goede doel.

Stap in één van onze 60 race simulatoren en ga samen met 19 andere deelnemers per grid de strijd aan op het virtuele circuit van Zandvoort. Dankzij levensechte 4D elementen zoals wind, vibratie en rook zal jij je een echte coureur voelen.

Programma:
15:00 inloop
15:15 welkomstwoord Franniez
15:30 start kwalificatie en race op het virtuele circuit van Zandvoort
17:15 einde race en prijsuitreiking 
17:30 snack en een drankje

Belangrijke informatie:
Reserveren gaat via ons reserveringssysteem. Selecteer bij stap 1 de datum 27 januari en selecteer vervolgens het aantal tickets. Selecteer daarna één van de twee beschikbare Franniez slots om 15:00 en volg de stappen van de website. Je ontvangt na betaling een bevestigingsmail waar je alvast je racenamen kunt invullen.

Omdat de kinderen ook vaak te maken hebben met uitputting en doorzettingsvermogen doen we een extra lange race! Deze volledige race op het virtuele circuit duurt ongeveer 90 minuten, net als de echte race.

De door de overheid opgelegde coronamaatregelen kunnen ervoor zorgen dat wij de actie onverhoopt moeten uitstellen naar een andere datum, of andere aanpassingen moeten doen aan het schema. Ook treffen wij extra maatregelen om de veiligheid van onze bezoekers en medewerkers te kunnen waarborgen.