Vaderdag

Geef je vader een cadeau om nooit te vergeten!

The Official F1® Racing Centre is geschikt voor jong én oud en is daarmee het ultieme uitje voor vaderdag. Is je vader dol op snelheid, racen of Formule 1? En wil je hem laten ervaren hoe het is om in een Formule 1-auto te stappen? Neem dan samen met hem plaats in een van onze zestig simulatoren en geef hem een onvergetelijke dag!

 

Of reserveer direct via onderstaande knop

Voor alle vaders

Als partner van de Formule 1 bieden wij vaders van Nederland de kans om met de officiële F1-game van Codemasters, een echte Grand Prix™ te ervaren met alle teams en circuits van het Formule 1-kampioenschap. Je begint met een Drivers Briefing om de knoppen op het stuur en de belangrijkste race tips te leren. Daarna volgt de kwalificatie en de race!

Tijdens de race wordt je begeleid door de Racemashal en geniet je van interactieve rook, wind en lichteffecten. Na de race kun je alle uitslagen nog eens bekijken terwijl je kunt genieten van een hapje en een drankje op ons horecaplein. 

Race samen

Alle virtuele races zijn voor bezoekers bij ons te volgens op grote schermen. Het is natuurlijk nog leuker om samen de race aan te gaan! Tijdens het racen kun je via je headset en een knopje op het stuur met elkaar communiceren. Je kunt je naam en positie op het scherm zien, maar het is natuurlijk nog leuker om te vertellen wanneer je weer een plekje ben opgeschoten of misschien zelfs vooraan rijdt. Boek je samen, dan wordt je automatisch op sims bij elkaar geplaatst.  

F1® voor iedereen! 

Reviews